Cégünk 1992-ben alakult elsősorban szakipari munkák kivitelezésére, fővállalkozás és kereskedelmi tevékenység folytatására. A piaci igényekhez igazodva rövid idő alatt fejlesztettünk, erősítettük hideg- és melegburkoló kapacitásunkat.

Megteremtettük a minőségi és a speciális burkolatok kivitelezésének feltételeit a megfelelő szintű szakembergárda és technikai háttér biztosításával. Jelenlegi 12 fős létszámunkkal régiónk legnagyobb burkolócégének számítunk.

Referenciáink megtalálhatók az ország egész területén, de Németország, Csehország, Ukrajna, Románia jól ismert középületeiben is. Az általunk összességében burkolt felület már meghaladja a 500.000 m2-t.

További tevékenységként főként a burkolómunkák kiegészítő anyagainak (CIMSEC, SOPRO, CERESIT, BOTAMENT hidegburkolati rendszerek, továbbá EMFI, THOMSIT és UZIN melegburkolati rendszerek) valamint csempe, padlóburkoló lapok és NORA gumipadlók kis- és nagykereskedésével foglalkozunk.

Amennyiben felkeltettük szíves érdeklődését, kérjük, böngésszen az oldalunkon és tekintsen meg néhány fényképet referenciamunkáinkról, illetve rövid ismertetőnket a forgalmazott termékekről.

Reméljük a jövőben mint Megrendelőnket, vagy üzleti partnerünket köszönthetjük Önt!

Szögi János ügyvezető

 

 

REFERENCIA LISTA

 


HIDEG- ÉS MELEGBURKOLATOK
MINŐSÉGI KIVITELEZÉSE

BURKOLÁSI SEGÉDANYAGOK
KIS- ÉS NAGYKERESKEDELME

Elérhetőségek:
Nyíregyháza, Westsik V. u. 3.

Tel./Fax: 
+36 42 430 031
+36 70 613 4356
   
   
   
E-mail: info@keletber.hu

 


Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 7:30 - 16:30


Kelet-Ber Kft.